Sabies que el 70% del nostre sistema immunològic es troba a la nostra microbiota intestinal?
La nostra microbiota intestinal és clau per mantenir la nostra salut. Us animem a assistir al I Congrés Recerca i de Seguretat i Control Alimentari on s’aprofundirà en el paper clau dels probiòtics, així com el dels paràsits que podem afectar-la. També s’abordaran les al·lèrgies alimentàries que, en els darrers anys, es produeixen en major freqüència.
El comitè organitzador convida a professionals de la salut, biòlegs, veterinaris, experts farmacèutics i tècnics de la industria alimentaria a participar en aquest congrés que es un compendi amb rigor científic de tres temes de total actualitat en la salut.
President: Sr. Joaquim Torra, Molt Honorable President de la Generalitat
Presidenta: Sra. Judith Crespiera Portabella, Gerenta del CRESCA
President: Dr. Josep Garcia Raurich, Director del CRESCA
El congrés es realitzarà els dies 19 i 20 d'Octubre de 2018 a l'edifici del VAPOR UNIVERSITARI DE TERRASSA:
C/ Colom 114. 08222 Terrassa (Barcelona).
Durant els dos dies es celebraran conferències plenàries, taules rodones, i comunicacions orals tècniques lliures.
- Dr. Andreu Gavilán
Més informació- Sr. Adam Martín - Sr. Antoni Paris - Dr. Roberto Vimbert
Més informació- Dra. Ascensión Marcos
Més informacióDescobreix els professionals en actiu que s'encarregaran de les ponències del I Congrés Nacional de Seguretat i Control Alimentari: Parasitologia, Probiòtics i Al·lèrgies.
President de AFCA i Consultor Científic d'Indústries Alimentàries.
Llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en malalties de l'aparell digestiu.
Doctora en Genètica al grup de Genòmica i Biologia Evolutiva, centrada en la utilització de la bioinformàtica.
Especialitzat en patologia sensorial. Expert en Gestió de la Sensorialitat, Coach personal i Programació Neurolingüista.
Membre de la Red Olfativa Española (ROE)-dependent del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).
Format en Osteopatia, Naturopatia i Medicina Biològica, Quiromasaje, Fitoterapia i Nutrició i Dietètica.
Membre de CRESCA (Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari) i Socia Fundadora de RepaQ Packaging Consulting.
Assessor en Seguretat Alimentària. Membre del CRESCA (Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari).
Presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (*FESNAD).
Professora associada. Departament de Biologia, Sanitat i Medi ambient. Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Professora associada Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia. Universitat de Barcelona.
Màster en salut i nutrició. Director, escriptor i periodista especialitzat en salut i nutrició
Terapeuta de ISMET i Homeòpata.
Medical Advisor d'Indústries Farmacèutiques, alimentàries i cosmètiques.
© Design web by Mediaclip.es